Зъболекар д-р Борис Белчев, град Пловдив

Екип

д-р Борис Белчев
д-р Борис Белчев

д-р Борис Белчев

Роден през 1969г. в Габрово. Завършва средното си образование в Математическа гимназия „Иван Гюзелев” през 1987г. Завършва Висш Медицински Институт Пловдив през 1994г. специалност „Стоматология” с отличен успех.

Член на Българския Стоматологичен Съюз и Асоциацията на Денталните Мениджъри в България. Удостоен с първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет” и плакета „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт” през 2010г.

Работи и се развива в областта на имплантологията и протетичната стоматология. Преминал редица специализирани курсове по естетична стоматология, занимава се с фотография и рисуване; и с особен интерес се отдава на художествени композитни реставрации и smile design за създаване на естествена усмивка, което счита и за свое хоби.

В свободното си време обича да пътува, да посещава нови места и среща нови хора, обича морето и планината, ските и снега.

д-р Полина Ушева
Д-р Полина Ушева

Д-р Полина Ушева

Завършила дентална медицина в Медицински университет гр. Пловдив с отличен успех. Работи и се развива в сферата на пародонтологията и детската дентална медицина. Асистира при хирургични операции и поставяне на импланти. Д-р Ушева е член на Български Зъболекарски Съюз. Участвала е в курсове и семинари в старната и чужбина:

  • Международен форум по превантивна дентална медицина, София – 2013
  • Seminar of Clinical Periodontology, Sofia – 2014
  • Четвърти научен конгрес на СРК на БЗС, София – 2014
  • Оригиналната Три-ламинарна техника: Всеобхватен подход към директните адхезивни възстановявания в постериорната област, Джанфранко Политано, София - 2015

Д-р Ушева се радва да бъде част от семейството на БелДент.

Милена Маринска
Милена Маринска

Милена Маринска

Старши администратор и дентален асистент. Организира лечебния график и планира хирургичните операции. Пряк комуникатор със Здравноосигурителната каса - отчети и финанси, както и с Районния център по здравeопазване – дезинфекция и стерилизация. Води документацията и счетоводните отчети. Осигурява зареждането с материали и консумативи.

Поддържа договорните отношения със застрахователно дружество "Unica" и обслужването на фармацевтична компания "Фьоникс Фарма".

Обича литературата, театъра и пътешествията. Обожава морето, Италия, италиaнския език и култура.

Наташа Михайлова
Наташа Михайлова

Наташа Михайлова

Главен асистент и отговорник дезинфекция и стерилизация. Грижи се за посрещането, спокойствието и комфорта на пациентите. Винаги усмихната, пряко участва в лечебния процес, третата ръка на доктора.

Често пътува и опознава природните забележителности. Интересува се от биология, химия и психология. Обича да посещава културни мероприятия.