Зъболекар д-р Борис Белчев, град Пловдив

20 години дентална практика
Запазете си час

БелДент
дентално студио

Съвременни технологии и модерна апаратура съчетани с нашия професионализъм - доверете ни се и ние ще се погрижим за вашето орално здраве.

Нашите екипи ще се погрижат винаги да получите специализирано и своевременно обслужване,като направят престоят ви в клиниката приятен и кратък, спестявайки вашето време. Часовете се назначават ден за ден,лечението се извършва в съкратени срокове и под ежедневен контрол.

Разгледайте нашите услуги
Dentist Smileys

Търсите зъболекар от Пловдив, сключил договор с НЗОК?

Отговорът е БелДент на Д-р Белчев - клиниката работи по договор на НЗОК, както и със здравно осигурителна компания UNIQA.


НЗОК logo uniqa logo

Акценти

Стриктна хигиена в БелДент
Стриктна хигиена в БелДент

Стриктна хигиена в БелДент - Опазването на здравето на пациентите е основен приоритет в дентална практика „БелДент”, където се прилагат най-прецизно хигиенни протоколи за дезинфекция и стерилизация, отговарящи на нормите на ЕС.

Повече информация
CAD/CAM Technology
CAD/CAM Technology

CAD/CAM Technology – Computer-Aided Design и Computer-Aided Manufacturing означава дизайн и изработка направени чрез компютър и машина.

Повече информация
All in one – Всичко в едно
All in one – Всичко в едно

All in one – „Всичко в едно” – при счупени корени или разклатени зъби, те се изваждат, на мястото им се поставят импланти и в същия ден се изработват и фиксират протезни конструкции (корони, мостове или цели протези), така че пациента си тръгва със зъби!

Повече информацияНачини на плащане

За Ваше удобство в нашия стоматологичен кабинет можете да направите разплащане и с кредитна или дебитна карта.
VISA, MasterCard, VISA ELECTRON, Maestro, V-PAY.


visa mastercard visa_electron maestro vpay

Запознайте се с Нашият екип

д-р Борис Белчев
Д-р Борис Белчев

Член на Българския Стоматологичен Съюз и Асоциацията на Денталните Мениджъри в България. Удостоен с първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет” и плакета „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт” през 2010г.

Повече информация
д-р Полина Ушева
Д-р Полина Ушева

Завършила дентална медицина в Медицински университет гр. Пловдив с отличен успех. Работи и се развива в сферата на пародонтологията и детската дентална медицина. Асистира при хирургични операции и поставяне на импланти.

Повече информация
Милена Маринска
Милена Маринска

Старши администратор и дентален асистент. Организира лечебния график и планира хирургичните операции. Води документацията и счетоводните отчети. Осигурява зареждането с материали и консумативи.

Повече информация
Наташа Михайлова
Наташа Михайлова

Главен асистент и отговорник дезинфекция и стерилизация. Грижи се за посрещането, спокойствието и комфорта на пациентите. Винаги усмихната, пряко участва в лечебния процес, третата ръка на доктора.

Повече информация

Последни Новини

Национална конференция „Предизвикателства пред съвременната имплантология“
Национална конференция „Предизвикателства пред съвременната имплантология“

На 16 май 2015г. в „Шератон София Хотел Балкан“ се проведе национална конференция „Предивикателства пред съвременната имплантология“ организирана от фирма „Медина Био“,представител на израелската компания Alpha Bio Tec,водещ световен производител на дент

Повече информация
Проблемите в денталната помощ и решаването им в полза на  пациента
Проблемите в денталната помощ и решаването им в полза на пациента

На 8 и 9 май в Стара Загора се проведе първата кръгла маса на тема „Проблемите в денталната помощ и решаването им в полза на пациента“ , организирана от Асоциацията на денталните мениджъри в Българиа и под патронажа на д-р Валентин Павлов,народен предста

Повече информация
Дентална академия „Родопи 2014“
Дентална академия „Родопи 2014“

Тазгодишното вече традициозно издание се проведе в края на февруари в курорта Пампорово. Организаторите поставиха фокус върху темата „Как да спасим човешки живот“ като лектор и водещ бе д-р Георги Деликостадинов, анестезиолог от Пловдив с над 20 години пр

Повече информация