Зъболекар д-р Борис Белчев, град Пловдив

Услуги

Преглед

Преглед

При първата визита се извършва обстоен преглед, който установява денталното състояние на пациента. При нужда се прави панорамна снимка, по която се преценя състоянието на костта, корените и долно-челюстната става.
Още... »
Естетична стоматология

Естетична стоматология

Няма нищо по-хубаво от това да може да дарявате хората около вас с една лъчезарна усмивка. Тя дарява топлина, щастие, доброта и приятелство.
Още... »
Ендодонтия

Ендодонтия

Лечение на нерва на зъба, при неговото възпаление от травми и дълбоки кариеси. Прилагат се най-съвременни методи на биологично лечение с калциеви препарати, целящи съхраняването на целостта и виталитета на зъбния нерв.
Още... »
Ортодонтия

Ортодонтия

Лечение на временното, смесено и постоянно съзъбие чрез снемаеми или фиксирани апарати (брекети), прозрачни шини и комбинирано с хирургично лечение.
Още... »
Имплантология

Имплантология

Поставяне на един или няколко импланта без засягане на съседни зъби. Имплантите са изработени от титан – изключително биосъвместим материал и поставянето им става бързо, безболезнено и минимално травматично, с местна упойка.
Още... »
Хирургия

Хирургия

- изваждане на зъби, фрактурирани корени и ретинирани мъдреци
- разкриване на ретинирани зъби с последващо ортодонтско лечение
Още... »
Пародонтология

Пародонтология

Лечение, хигиена и профилактика на тъканите в устната кухина – венци, кост и устна лигавица.
Още... »
Детска стоматология

Детска стоматология

Ранна диагностика и профилактика на временните зъби при децата с цел поддържане на добро орално здраве, нормални фонетични и дъвкателни функции, както и правилен растеж на лицевите кости.
Още... »
Профилактика

Профилактика

Извършват се прегледи на всеки 4 или 6 месеца, запознават се пациентите с начините на правилно премахване на остатъците от храна и плака чрез използване на подходяща четка за зъби, интердентален конец и вода за уста.
Още... »
Ортопедия

Ортопедия

- щифтово изграждане на фрактурирани корени и зъби
- изработка и циментиране на лети пломби, фасети, корони и мостове от фотокомпозит, металокерамика, чиста керамика и циркон по CAD-CAM технология
Още... »
Кариесология

Кариесология

Обтуриране с фотокомпозитни пломби и художествени реставрации и напълно възстановяване на цвета и функцията на увредените зъби.
Още... »